ARS Hungarica 2014

Festivalul cultural maghiar Ars HUNGARICA debutează la Sibiu în data de 12 noiembrie 2014, ora 19,00 la Sala Thalia cu un atractiv spectacol de dans modern oferit de o trupă care a cucerit nenumărate premii internaţionale la festivaluri de gen şi a urcat pe numeroase scene importante din lume. 4 for Dance din Ungaria şi-a intitulat spectacolul prin care vor delecta publicul prezent Drumeţi pe ritm de dans, tocmai pentru că vor oferi un spectacol dinamic, multicolor şi multinaţional. Intrarea este gratuită.
 
Festivalul cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu şi organizat sub patronajul Consulatului General al Ungariei la Cluj a ajuns la ediţia cu numărul nouă şi oferă publicului larg evenimente distincte în spaţii culturale dintre cele mai diverse din Sibiu.
 
Cinci zile cu o bogată ofertă culturală maghiară sunt organizate între 12 şi 16 noiembrie de Asociaţia HID prin Centrul Cultural Maghiar după următorul program

Ultimele stiri

     Sibiul este un oraș frumos care oferă nenumărate posibilități de a petrece zile unice și productive atât ca turist, dar și ca localnic. În perioada 10-19 iunie, Centrul de Tineret Sibiu, este gazda unui festival unic, inedit, ce oferă o nouă perspectivă teatrului independent, și anume, Sibiu Fringe Festival. 

     În cadrul centrului au loc întâlnirile cu voluntarii pentru o coordonare și o colaborare cât mai utilă, aici voluntarii găsesc un moment de ”respiro” în zilele obositoare și încărcate. De asemenea, la centru se joacă și spectacole, oferind publicului larg șansa de a vedea actori atât naționali cât și internaționali. 

    Duminică, 12 iunie, compania de teatru ”Tour D'art” ne arată câteva tipologii de personaje din mahalalele perioadei interbelice, oferind publicului o atmosferă deosebită. 

  Azi, 16 iunie, la ora 21:00, la Centrul de Tineret se a juca Fairy Tale, spectacol in distribuția a două surori din Israel. 

 imagini spectacol ”de mahala” photo credit: Huc Marian